måndag 8 juni 2009

Studenten

Nu har vi firat vår tös med en riktig studentfest! Som alltid blir jag överväldigad över den support vår familj har. Vi var 30 stycken som väntade på Jossan när hon kom ut från skolan! Många rosor, nallar, champagneflaskor blev det som hängde runt halsen!

Som alltid blir jag glad när så många vill vara med och dela våra barns stora dagar i livet och som orkar engagera sig i oss och dem! Det blev en fin och minnesvärd dag även om den unga studentskan var något överförfriskad efter den traditionella flakåkningen i tre timmar. Tilläggas att hon dessutom var genomfrusen då det inte var speciellt varmt, och tillnyktringen gick fort när hon fått mat och värme i sig:-) Hon är dessutom inte direkt van att hantera alkohol och jag antar att det också hör till de erfarenheter man ska ha med sig i bagaget. Vi fick hem en fnissig tjej som älskade hela världen:-))

I jämförelse med de flesta andra som klev av det flaket var hon att betrakta som nykter, men ur mammaperspektivet inte:-)) Middagen och stämningen var god och många gäster stannade kvar till sena kvällen. Idag har vi absolut inte gjort någonting mer än röstat och engagerat oss i orienteringsklubben som hade möte.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Virtuella rosor och grattis till stundenten och hennes föräldrar. Ännu en milstolpe... :)

@-->---

MammaHella sa...

Tack för rosorna! Ja, det var en milstolpe som hette duga och snart kommer hon hit den nybakade studenten!